Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci si na tabletu nastavit účet na obchod play a při zadání uživatelského jména se objeví, že UŽIVATELSKÉ JMÉNO NENÍ K DISPOZICI. Zkoušel jsem i jiná uživ.jména a je to stejný problém, poraďte prosím...
Dobrý den, pokud jste zkoušel i jiná jména, tak se tam asi chcete teprve zaregistrovat - ovšem, možná jste kliknul na přihlašování (které je pro registrované). Takže, nejdříve se registrovat a až potom se přihlašovat. Doufám, že jsem Váš dotaz pochopil správně. Zdravím!
Pokud se takto děje při nové registraci, tak má pravdu kolega - Vy musíte zkoušet takovou přezdívku (uživatelské jméno), která je jedinečná a ještě ji tam nikdo nemá. Někdy je problém, že je přezdívka moc krátká nebo dlouhá či obsahuje nepovolené znaky - musíte to zkoušet až do konečného úspěchu.
A ta mailová adresa musí být také zapsaná správně.
chci se registrovat, kliknu na založit nový účet, vyplním jméno, příjmení a při vyplnění uživatelského jména (emailu se tato hláška objeví.
Uživatelské jméno a emailová adresa musí být jedinečné. Nejspíš již někdo jméno použil. Pochopíš.
účet jsem založil na PC na stránkách GOOGLE bez problémů, ale na tabletu se nejde přihlásit, píše to, že PŘIHLÁŠENÍ SE NEZDAŘILO, PŘI KOMUNIKACEŠ SE SERVERY GOOGLE DOŠLO K POTÍŽÍM, ZKUSTE TO ZNOVU POZDĚJI. Zkouším to stále dokola a nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.