Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opravený telefon

Od: cervicek2008* odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer prosím o pomoc.Mám telefon aligátor hd dual sim.před opravou,když jsem chtěl s počítače nahrát film do telefonu přes usb,tak když sem to zapnul objevilo se mi jestli chci otevřít,nebo synchronizovat,nebo neprovádět nic,ted jsem chtěl z počítače nahrát film do telefonu a neobjeví se mi nic akorát bublina že toto zařízení může pracovat rychleji...pomůže někdo? děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Potrebujete to najprv prekonvertovať v PC na čítateľný formát pre telefón.Napr. tento winxdvd.com/... .Určite nájdete niečo free alebo si kúpte časopis Počítač pre každého 20/2016.Je tam zdarma na stiahnutie.Dúfam,že som nerobil reklamu.*modla*.

hodnocení

2x

Ta hláška o rychlosti nejspíš znamená, že telefon byl rozeznán jako USB 1. Když ho připojíte znovu, nespraví se to? Co se opravovalo při té opravě?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]