Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O2 Tv- zpětné shlédnutí

Od: patrikzelenka odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
Můj dotaz směřuje zejména na vlastníky O2TV. Vlastním ji teprve týden a dnes jsem chtěl využít zpětného shlédnutí hokeje mezi Kanadou a výběrem Evropy. Pořad mi ale šel přehrát jen od studia před 3. třetinou.
Jde nějak přehrát celý pořad? Takhle je to celkem o ničem.
S přehráváním filmů nemám problém, ty jdou v pořádku.
Nebo musím příště využít funkci nahrávání abych mohl zápas vidět celý?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

patrikzelenka
hodnocení

Samozřejmě mám na mysli Zpětné zhlédnutí :)
Omlouvám se za hrubku!

pavkazji*
hodnocení

0x

Dobrý den,zkoušel jsem to jak v 1:50 hod tak v 6:00 hod a obojí mi běží od začátku i s rozhovory ze studia.Na zpětné zhlédnutí není třeba použít nahrávání pokud to stihnete do 50 hodin zpětně.Pak již to nelze a je třeba si to nahrát.

patrikzelenka
hodnocení

Tak se obrátím na O2 ať mi poradí. Zkoušel jsem to jak u zmíněného hokeje, tak i u fotbalu Sparta - Inter. Tento zápas se mi pustí od 70 minuty.
Děkuji Vám za reakci

jabraka*
hodnocení

0x

patriku.

Zpětné přehrávání programů lze provádět jednoduše pouze ovládačem.Na naladěném kanálu zmačkneš kruhový směrovač doprava.Objeví se ti přehled programů na tomto kanále.Vybereš posunem nahoru kruhovým ovladačem žádaný prograa zase posuneš doprava.Objeví se dotaz:chcete tento program spustit od začátku?označíte středovým tlačítkem ano a program se spustí.Ale ne vždy přesně od začátku,ale my si pomůžeme rychloposuvem tlačítky video dole :vpravo zrychleně,druhé vpravo stop,vprostředku chod vlevo zpět,druhé vlevo normální chod.Jako u videopřehrávače.Stejně tak se zbavíme reklam.Jedno stlačení tlačítka vpřed je 4 x zrychleno.2x zmačknuto je 16x zrychleno.Druhým vlevo se vrátíme do normálního chodu.Další možnost je při posunu dopředu zmačknutí kruhového tlačítka nahoru rychloposun vpřed po třech minutách.Chce to zkoušet,možností je ještě víc.

JABRAKA

pavkazji*
hodnocení

0x

Patriku mluvil jsem s dcerou (zam. O2) tvrdí,že to není možný.Máte zkusit reset setopboxu,popřípadě dát tov.nastavení.

Jabraka,zřejmě ne všichni to mají jako vy.Já musím přes EPG.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]