Nejste přihlášen/a.
Mám tento kondenzátor ve tvaru válce, výška asi 10mm, průměr asi 5 mm, s označením v příloze. Jakou má kapacitu?
Aha, zdejší systém dělá problémy, ten černý obrázek obrázek, není shodný s tím, co jsem uploadoval... pokusím se nějak upravit
Tak do třetice BMP zkusím (96kb!)
Pro upřesnění: první 2 obrázky (černé čtverce) vznikly nahárním PNG a GIF, který zdejší systém zpitvořil. Až když jsem ho nahrál jako BMP, tak to JPG(!) se správně převedlo.
100V by snad dle tabulky mělo znamenat kapaciatu 10uF a maximální napětí 35V, ale tou kapacitou si úplně jistý nejsem
Tak podle měření 2 metodami (srovnání napětí u kondenzátoru se známou kapacitou + a rychlostí diferenciální vybíjení(malého poklesu napětí 0.2V za 10 sekund) při známém velkém vnitřím odporu multimetru 9 MΩ ) vychází 95-120 µF, samovybíjecí(paralelní) odpor 90-170 MΩ,takže ten krám nefunfguje zjiného důvodu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.