Dobrý večer, mám od UPC internet a k tomu televizi DigiMini jako bonus za pár korun...dosud jsem využívala jen internet, ale už mě štve sekání Óčka (na pokoj. anténě), tak jsem pohledala a Óčko v tom balíčku je. Potíž je v tom, že nevím, jak to do té naší bedny dostat. Stačí koupit nějaký káblík a ten strčit z jedné strany do TV a druhou do krabičky ve zdi, nebo musím mít ten jejich modem? A případně jaký káblík? Vůbec se v tom nevyznám
Musíte si zažádat u UPC. Buď Vám dají setobox, který pak spojíte se svou TV a nebo pokud Vaše televize podporuje DVB-C, tak dostanete jen dekodovací modul do televize. Viz. upc.cz/...
Pokud máte TV přijímač se zabudovaným digitálním tunerem, tak potřebujete jen koaxiální kabel, kterým spojíte zásuvku UPC, která je na zdi a anténní vstup na TV přijímači. Pak už pomocí DO naladíte na TV všechny kanály, které Vám UPC ve formě balíčku DigiMini poskytuje ( za 25 Kč měsíčně).
mel*
Televize je LG, koupená před rokem, tak snad to vyjde děkuji za všechny odpovědi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.