Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchátka (pecky)

Od: dragonwing* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

Nedoporučil by někdo nějaké kvalitní peckové sluchátka max do 1200,-? Nějaké, které se mi jako ty předchozí, nepokazí i přes to že jsem je nepoužíval?

Předem děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Creative, mají velmi dobrý zvuk a jsou téměř nezničitčelná.

Už tahle nejlacinější od Creative jsou velice dobrá:

alza.cz/...

hodnocení

0x
Cokoliv od Sennheiser.
Mám starší pecky, asi 5 let, už se neprodávají.
Tenkrát za +-900kč, mnohokrát vypráno v pračce, vždy zamotané v zadní kapse nebo mezi věcmi v batohu.
Pořád fungují :) Zvuk super!

vernon
hodnocení

0x
Pecky mají kvalitní zvuk až ve vyšších cenových hladinách nad 3000Kč. Za tisícovku lze sehnat špunty které hrají tisíckrát lépe...

osel59
hodnocení

0x

Sennheiser MX 580

takjan*

KOSS má doživotní záruku A jsou to značková sluchátka

Už jsem to zde před časem psal, KOSS už dávno nejsou to co bývalo. Přerušil se mi kabel během půl roku, dceři vydržel zhruba stejně dlouho, takže náhoda? K čemu je mi doživotní záruka, když bych musel v průměru 2x do roka reklamovat. Creativ, které jsem tehdy pořídil za poloviční cenu KOSSů drží už téměř deset let a mají větší frekvenční rozsah než ty opěvované KOSS :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]