Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet je úplný šunt!

Od: miloun* odpovědí: 15 změna:

Víte, mám problém s tím že je můj tablet šunt. Koupil jsem ho před týdnem, ale když jsem ho koupil, tak jsem zjistil že ve skutečnosti to je krám. Ten tablet totiž neustále seká,je skoro nefunkční a není kvalitní. Stal asi přes 800 kč, prostě byl levný a jak je známo, levné věci jsou vždycky nejhorší. Přitom je ten tablet úplně nový a když si chci nějakou hru tak mi to seká a je to jak jsem říkal nefunkční. Nechápu o co jim jde. A že si dovolili vyrobit takový šunt, tak to je děs! samozřejmě že je to z obchodu, ale je to nefunkční. Poradte, co mám tedy dělat?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

5x
Koupíš si křáp za osm stovek a potom se divíš že je to křáp? Kvalitní tablety začínají na čtyřech tisících...
miloun*
hodnocení

vernon: a jak jsem podle tebe měl asi vědět že to bude šunt? prostě jsem myslel že je to kvalitní, ale spletl jsem se

Prodejce neuváděl žádné parametry? Nebo uváděl a výrobek neodpovídá?

hodnocení

1x

Pokud je na trhu druh výrobku v cenovém rozmezí 800 až 80 000 Kč, pak to asi bude mít svůj důvod. A jen ten, kdo má v hlavě úplný šunt, se před koupí nezajímá, čím to asi tak může být.
Tablet za 800 Kč bohatě postačí důchodci na prohlížení fotek od vnoučat a bude šťastný jako blecha.

hodnocení

0x

Jako první si dej pár facek, pak vezmi tablet, otevři popelnici a hoď ho tam.

Potom si vezmi peníze, ideálně tak od čtyř tisíc nahoru a kup si něco pořádnýho.

miloun*
hodnocení

jenyk: A proč bych ho měl vyhazovat? vím že je nefunkční, ale ty si snad myslíš že bych ho vyhodil. Já myslím že bych ho měl spíš vyměnit

tak ho vyměňte, pokud vám to obchodní podmínky umožňují *nevi* ovšem od tabletu v této ceně těžko můžete čekat zázraky, takže je dost pravděpodobné, že i ten vyměněný kousek bude obdobný. pokud vám výměnu podmínky neumožňují, tak můžete zkusit tablet reklamovat - ale tady zase jde o to, jestli se opravdu jedná o vadu přístroje, nebo jestli ho jenom přetěžujete něčím, nač není stavěný.

Máš ho koupenej na netu a nebo v kamenným obchodě? Pokud na netu a je to míň něž 14 dnů, vrať ho. Pokud z kamennýh obchodu, platí moje první odpověď.

Nikdo ti ho nemusí vyměnit. Pokud ti ho vymění, jedná se pouze o dobrou vůli prodavače.

filip17*
hodnocení

0x

Jestli je z e-shopu tak ho vrať. Čekat od tabletu za 800Kč, že si na něm zahraju nějaké hry je s prominutím blbost.

hodnocení

0x

Miloune, nečerti se. Ale je to fakt, že tablet za 8 stovek je asi hračka pro nenáročné pětileté dítě, které si jen tak ťuká pro srandu a je mu fuk co mu tam naběhne. Vrať ho, jestli to jde a holt si prostuduj nabídky jak píší jiní rádci v jiné cenové relaci. Že je to šunt, to už bylo jasné vzhledem k ceně. Nakonec sám říkáš že levné věci jsou nejhorší, tak co se teď divíš?

ladinpraha*
hodnocení

0x

"Nechápu o co jim jde. A že si dovolili vyrobit takový šunt, ..."

Jde jim o uspokojení určité skupiny zákazníků, která po levných výrobcích touží a kupuje je. To je přece chvályhodné. Pokud výrobek nemá deklarované vlastnosti, tak jej můžeš reklamovat.

eivlis*
hodnocení

0x

Zivot me naucil, ze nejsem tak bohata, abych si kupovala levne veci.. :)

remisak*
hodnocení

0x

A co napsat značku tabletu?

hodnocení

0x
Za 800Kč tablet...a myslel jste si, že bude kvalitní? Promiňte, kolik je Vám let?
To je tak asi podobné, jako když si budete kupovat nové auto v ceně 70tis Kč..také si myslíte že bude kvalitní?
Reklamujte...tak dlouho,až Vám možná vrátí peníze..potom si přidejte cca 3000Kč a máte na tablet nižší třídy, ale ten na rozdíl od toho co máte, bude funkční.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]