Nejste přihlášen/a.
Víte, mám problém s tím že je můj tablet šunt. Koupil jsem ho před týdnem, ale když jsem ho koupil, tak jsem zjistil že ve skutečnosti to je krám. Ten tablet totiž neustále seká,je skoro nefunkční a není kvalitní. Stal asi přes 800 kč, prostě byl levný a jak je známo, levné věci jsou vždycky nejhorší. Přitom je ten tablet úplně nový a když si chci nějakou hru tak mi to seká a je to jak jsem říkal nefunkční. Nechápu o co jim jde. A že si dovolili vyrobit takový šunt, tak to je děs! samozřejmě že je to z obchodu, ale je to nefunkční. Poradte, co mám tedy dělat?
Jako první si dej pár facek, pak vezmi tablet, otevři popelnici a hoď ho tam.
Potom si vezmi peníze, ideálně tak od čtyř tisíc nahoru a kup si něco pořádnýho.
jenyk: A proč bych ho měl vyhazovat? vím že je nefunkční, ale ty si snad myslíš že bych ho vyhodil. Já myslím že bych ho měl spíš vyměnit
tak ho vyměňte, pokud vám to obchodní podmínky umožňují ovšem od tabletu v této ceně těžko můžete čekat zázraky, takže je dost pravděpodobné, že i ten vyměněný kousek bude obdobný. pokud vám výměnu podmínky neumožňují, tak můžete zkusit tablet reklamovat - ale tady zase jde o to, jestli se opravdu jedná o vadu přístroje, nebo jestli ho jenom přetěžujete něčím, nač není stavěný.
Miloune, nečerti se. Ale je to fakt, že tablet za 8 stovek je asi hračka pro nenáročné pětileté dítě, které si jen tak ťuká pro srandu a je mu fuk co mu tam naběhne. Vrať ho, jestli to jde a holt si prostuduj nabídky jak píší jiní rádci v jiné cenové relaci. Že je to šunt, to už bylo jasné vzhledem k ceně. Nakonec sám říkáš že levné věci jsou nejhorší, tak co se teď divíš?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.