Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bude mi stačit u nového mobilu iPhone 732G?

Od: asimartina* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli by mi stačilo u nového mobilu iPhone 7 32GB.. potřebuji rychlé odpovědi, protože ho kupuji jako dárek.. děkuji:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

ANO stačilo

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud ten mobil kupujete jako dárek, tak to bude starost toho obdarovaného - a on za/na dárek nadávat nebude. Ono je to dostačující. Zdravím!

hodnocení

0x
Jak komu. Mně by to třeba stačilo, ale znám plno lidí, kterým ne.

hodnocení

0x

Třeba já mám iPhone 6 64gb a paměť mě nestačí. Každý to má jinak.

domca*
hodnocení

0x
Taky záleží co tam bude dělat

hodnocení

0x

Protoze ho kupujes jako darek, tak Tobe to bude urcite stacit:)

vanilka81*
hodnocení

0x
Dobrý den,
Já osobně jsem si objednala telefon s nejvyšší možnou kapacitou paměti. Důvod je ten, že novější telefon má vyšší rozlišení videa i fotek a tudíž se jich na telefon vejde méně než u modelu s horšími parametry a stejnou kapacitou paměti.
Ale obdarovaný/á na druhou stranu může každý čtvrt rok telefon zazálohovat a paměť si v telefonu uvolnit.
Taky záleží na tom, zda je dotyčný/á zvyklý/á si stáhnout a používat hry a aplikace. Jedna moje hra telefon tolik nezahltí jako telefon puberťáka s 20 hrami

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]