Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Prosím o radu. Mám mobil Lenovo P70, a už dva dny po mě žádalo aktualizaci systému. Dnes jsem se tedy do toho pustila a nechala to aktualizovat. Po aktualizaci se mi restartoval klasicky telefon, takže jsem z toho vyvodila, že vše proběhlo v pořádku.Nic nezvyklého se neobjevilo. Pak jsem ovšem šla do fotek a čekalo mě nemilé překvapení. Fotky, které jsou nedávno focené (může to být období posledních cca 3 týdnů až měsíce) mi zmizely. Všechny ostatní fotky jsou zachovány a v pořádku, krom těch nedávných. Nechápu to a velice mě to naštvalo a mrzí mě to že jsem o ně asi přišla, ale přesto mi to nedá a najde se tu třeba někdo kdo by mi poradil jak je získat zpět. Nevím zda je to k něčemu dobré se ještě zmínit o tomhle, ale radši ano. Než se tohle stalo, tak se mi prvotně ukládaly fotky které jsem fotila do interní paměti. Já si je ale pak chtěla utřídit a přesunula jsem si je na paměťovou kartu do složky. A docela zajímavé je i to, že mám zálohu fotek na svůj účet google, ale zas a opět, jen ty které jsem ztratila tak jediné zálohované nejsou. Zkoušela jsem již i program Recuva. bohužel bez úspěchu (nebo ten program prostě jen neumím správně použít i to je možné).
Moc prosím o jakoukoli radu a předem moc děkuji!
Před aktualizací bylo upozornění, aby si uživatelé zálohovali svá data. Ono to tam není ze srandy, občas se může stát, že něco zmizne.
Pokud fotky nejsou na fotkách Google, nejspíše jsi je přesunula moc rychle a složka, kam jsi je přesunula, nebyla nastavena na synchronizaci.
Pokud byly na SD kartě, měla by pomoci recuva a hloubkové hledání Pro příště doporučuji více zálohovat.
Vojta, Lenovo Ambasador
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.