Dobre rano preji vsem. Hledam sikovnou ctecku, ktera dokaze cist pdf a hlavne, ktera umi smrsknout text tak, ze pouze posouvam prstem dolu, nebo menim strany. Vyzkousel jsem vse nejlepe hodnocene a stejne mi to zadna nenabizi. Musim jen text priblizit a pak posouvat sem tam abych si precetl jeden radek. Mam sony Xperii z5 compact, je mlzne ze Xperie toto "smrsknuti" nepodporuji? Dekuji za radu, moc mi to ulehci cteni, preji pekny den.
Dobrou zkusenost mam s FBReader, ale pokud se jedna o PDF tak tam muze byt problem ne na strane readru, ale PDFka. Protoze dost PDF proste nejde presypat/zmensit pro mensi screen tak jak to vy chcete ... maji pevny format velikosti stranky a text ani nemusi byt text, ale v podstate to jsou obrazky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.