Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minikamera pero

Od: betty59® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, máme minikameru v psacím peru, chtěli jsme ji kvůli vnukům, kteří se nechtějí nechat fotit,ale i když mám návod jak na to, tak se nějak nemohu propracovat k natočení videa, povedlo se mi to 2x, ale vůbec nevím jakým způsobem,už si nevím rady. Má někdo také a může poradit jak na to? děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

2x

Dobrý den, co třeba tohle video, nepomůže?

hodnocení

Dobrý večer, děkuji, ale mám trochu jiný typ a nesedí to.

frkotou*
hodnocení

2x

Zapnutí se provede dlouhým stiskem a rozsvítí se dioda, pokud chcete fotit, stačí krátce stisknout tlačítko a snažit se co nejméně hýbat s perem. Pro natáčení se tlačítko stiskne trochu déle, ale ne zase moc dlouho. Dioda bude po dobu natáčení blikat, pak stačí opět chvíli podržet pro ukončení záznamu. Co se ale týče kvality, tak v tmavší místnosti asi nic moc nevyfotíte a kvalita je také nic moc, sám podobnou propisku mám.

hodnocení

Dobrý večer, děkuji za Vaši radu, ale pořád se s tím potýkám, jednou to video natočí a pak to udělám stejně a nic, no asi za ty peníze nemohu chtít víc...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]