Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máme minikameru v psacím peru, chtěli jsme ji kvůli vnukům, kteří se nechtějí nechat fotit,ale i když mám návod jak na to, tak se nějak nemohu propracovat k natočení videa, povedlo se mi to 2x, ale vůbec nevím jakým způsobem,už si nevím rady. Má někdo také a může poradit jak na to? děkuji
Zapnutí se provede dlouhým stiskem a rozsvítí se dioda, pokud chcete fotit, stačí krátce stisknout tlačítko a snažit se co nejméně hýbat s perem. Pro natáčení se tlačítko stiskne trochu déle, ale ne zase moc dlouho. Dioda bude po dobu natáčení blikat, pak stačí opět chvíli podržet pro ukončení záznamu. Co se ale týče kvality, tak v tmavší místnosti asi nic moc nevyfotíte a kvalita je také nic moc, sám podobnou propisku mám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.