Nejste přihlášen/a.
U fotoaparátu Canon Power Shot A480 mi přestal zajíždět objektiv vůbec nevím čím to může být děkuji za odpověd
0x
mechanická závada nebo závada elektroniky - opraví servis za částku vyšší než je hodnota foťáku.
0x
Nejspíš ani jedno
.
Stačí malinká nečistota v převodovce pohonu vysouvání objektivu, až překvapivě malinká. Před časem jsem stejnou věc u Canona řešil, ani se mi nechtělo věřit co jej dokázalo zneschopnit.
Opraví zručný kutil do půl hodiny...
0x
Takže nejlepší je sehnat si použitý v lepším stavu než je váš.
Mě je jasné, že se nerozpadl na kousíčky, ale jak říkám 12000 fotek moc není, mám pár už opravdových historických kousků, ( ne od Canona
), které jsou pořád kromě škrábanců a odřenin pořád krásně funkční. Canon je pověstný "kurvítky" v inkoustových tiskárnách, v objektivech pro zrcadlovky jsou závadové flexikabely, tak proč by měl vydržet nějaký kompakt?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.