Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
je možnost dělat na DPP nebo DPČ s §6 (jsem zaměstnanec) občasné revize spotřebičů v malém rozsahu (cca 50 ks- výpomoc kamarádovi) při oprávnění z TIČRu E4A, aby vše bylo legální?
Děkuji za info a hezký den!
Tomáš Dolejš
Revize nejsou moje parketa", ohledně "revizí pro kamaráda" si počkejte na další odpovědi.
Pokud Váš zaměstnavatel působí ve stejném oboru (najdete v rejstříku), ve kterém byste Vy podnikal, nebo v kterém by působil Váš další zaměstnavatel, musel byste mít před uzavřením nové smlouvy písemný souhlas stávajícího zaměstnavatele.
____
Navíc mám pocit, že byste revize měl provádět svým jménem a odpovídat za ně (nikoliv na DPP/DPČ). Ovšem to je jen můj dojem. Doufám, že podmínky k revizím ještě někdo doplní či upřesní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.