Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký satelit

Od: jirda27* odpovědí: 3 změna:

Chci si zakoupit sat.komplet na 2televize a 2družice jak, jsem pochopil naše a slov.programy s kartou jsou na pořád.Těch kompletů je hodně a nedovedu posoudit výhody a nevýhody.Může mě někdo poradit?Nejde mě zásadně o cenu,ale spíš o kompromis nějakých zajim.stanic.Také bych chtěl NOVAsport a nerozumím jak fungují ty karty?Jestli se dá koupit jedna stanice nebo jen nějaké ty celé balíčky.Díky za každou radu a typ. Jirda

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

skylink.cz/...
Tam najdete vše.

jirda27*
hodnocení

Tak jsem si vybral komplet Feguson 2TV 2Druž. přijmač FK8500 a FK6900 karta Skylink.Má někdo zkušenosti nebo přip.k tomuto kompletu?Budu rád za názor. Díky Jirda

any*
hodnocení

0x

Doporučuji pročíst článek videotech.cz/...

kde je vše vysvětleno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]