Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosím vás, chci se zeptat, zvolil jsem místo komba metodu, PC, čiže externí zvuková karta, repro a soft.
Moc se nevyznám v parametrech karet, proto se chci zeptat, bude mi stačit tato karta? Chci čistě jenom hrát jako náhrada za kombo, žádné nahrávání a podobné věci, jen čistě hrát. Slyšel jsem totiž že některé karty potřebují ještě ID box kvůli impedanci.
kytary.cz/... ( tuhle dražší nejspíš ani nevyužiji )
Nebo doporučujete jinou? Díky moc
Edit. jestli jsem to dobře pochopil, tak rozdíl mezi kartami je jen ten, že jedna zvládne víc nástrojů a solo zvládne jeden nástroj, takže to asi bude ta nejlepší možnost.
Dobrý den, rozdíl je jak píšete a pro vaše potřeby bude stačit verze Scarlett solo. Kytaru připojíte přímo do linkového vstupu (nástrojový jack), přepnete na INST a vstup by měl fungovat jako byste byl připojen přes DI box.
Software je přibalen u karty, ale v podstatě je to jednoduché, připojíte do USB a hrajete. Pokud jde o simulace kytarových efektů, tak to je o osobních preferencích, někomu vyhovují, jiný preferuje hardware. Mě teď baví tahle hračka. Ale zkuste ty softy a uvidíte, na dlouhé zimní večery je to určitě fajn zábava.
Rádo se stalo...tak ať Vám to dobře hraje!
Díky za rychlou odezvu, rozumím, tak to potom vezmu Solo, taky mi byl doporučen na stažení Amplitube nebo Guitar Rig, který by měl obsahovat hodně efektů a různých simulací, takže netřeba kupovat pedály, bude potřeba ještě nějaký ovladač? Nebo je dodán přímo s kartou?
Zdravím, díky, prosím vás, chtěl bych se zeptat ještě na jednu věc, je to myslím jasné, ale chci se radši ujistit.
Kartu funguje i standartně jako počítačová zvuková karta? na sledování videíí atp, nebo jenom čistě na nástroje?
Což je asi blbost, pokud se připojuje k počítači že? Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.