Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smartwatch wifi

Od: taneta odpovědí: 7 změna:
Dobry den, koupila jsem od jedne pani chytre hodinky a rikala mi, ze maji wifi, ale ja ji proste v hodinkach nevidim, je v hodinkach i Google Chrome nainstalovany. To musim mit v hodinkach sim kartu, aby mne ta wifi sla nebo jak to funguje? Dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ne, WiFi nevyžaduje sim kartu. Co je to za hodinky?
taneta
hodnocení

Jedna se o tento typ hodinek
Smartwatch wifi
Smartwatch wifi #2
taneta
hodnocení

Kdyz kliknu na tu ikonku google chrome v hodinkach, tak mne to pise insert sim.
taneta
hodnocení

Co je to za typ hodinek vubec nevim, pani mne je jen predala a zadne info jsem nedostala, co je to zaa typ, manual, atd..
taneta
hodnocení

Tohle bylo v inzeratu. Uvadi tam, ze ma Wifi..
Smartwatch wifi #3

Podle fotek se jedná o hodinky GT09 a ty WiFi nemají, takže paní píše v inzerátu mylné informace. V tom případě vám aplikace jako facebook, prohlížeč a další budou fungovat pouze se SIM kartou, na které máte předplacený internet.

taneta
Mockrat dekuji za objasneni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]