Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Píská v adaptéru

Od: michalr* odpovědí: 3 změna:

DObrý den,

mám doma malou plochou TV a do sítě se připojuje pocí adaptéru (něco jako u mobilních telefonů). Všiml jsem si že v něm píská a už několikrát nešla tv zapnout. Odchází adaptér nebo mám hladat příčinu jinde?

Děkuji

doplněno 14.09.16 16:05:

Ještě podotýkám, že píská jen při vypnuté TV

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste ten adaptér v jiné zásuvce, resp. možná v jiné místnosti v bytě. Měl by být v zásuvce pevně - nebo, když s ním zahýbáte, tak to možná v některé poloze přestane pískat.

Zdravím!

doplněno 14.09.16 16:24:

Některý adaptér, který používám slabě bzučí. Když s ním zahýbu, tak to přestane (nebo také ne, když je to adaptér těžší a v jiné poloze se neudrží). Já si hlídám teplotu adaptéru - zvuk neřeším.

michalr*
hodnocení

zkoušel jsem ve více zásuvkách a píská všude. O zvuk mě ani tak nejde, ale jde spíš o to jestli se tam něco "nepálí" a aby jsme nevyhořeli..

Při vypnuté TV se zdroji odlehčí a začne pískat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]