Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych si vytvářet svoje vlastní nahrávky na kytaru + zpěv. Tzn. byl bych rád, aby se dobře nahrával zvuk z kytary i můj zpěv. Všechno potřebuji nahrávat do pc.
Koukal jsem na mikrofony, ale je jich tolik, že se v tom nevyznám, proto bych někoho rád požádal o radu, který typ mikrofonu je na tuto činnost nejvhodnější. Děkuji
Mohu jedině doporučit. pro kytaru i zpěv vynikající za dobrou cenu. kytary.cz/... Používám ve spojení s rekorderm ZOOM H4 SP.
Ten recorder mohu jen doporučit. 3 x externí mic,. metronom , příposlech na sluchátka a další a další možnosti.
Ale na to co vlastně ten recorder? Já to potřebuji dostat do pc a s nahrávkou si pohrát například. Omlouvám se za stupidní dotazy, ale s nahráváním nemám doposud žádnou zkušenost. Tedy mám, že jsem do pc nahrával hraní na kytaru na mikrofon za 200kč
Tak být nemusí. Jen vyjmenuji vlastnosti, respektive možnosti. Nahrání 4 kanálů, metronom, ladička kytary i baskytary, připojení 3 mic, připjení elektr. kytary, připoj k pc , nahrávat stopy nezávisle na sobě a jejich spojování, nastavení úrovně každé stopy, karaoke stopa, efekty ( chorus, reverb...), a co je nejdůležitější, můžete nahrávat kdekoliv se Vám zlíbí, což s pc není možné.
Má další využití (pro mne). Hlasový záznamník, kvalitní záznam zvuku při natáčení videa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.