Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, asi před 3 měsíci jsem zakoupil nový samsung galaxy S4, všechno šlapalo skvěle. Během posledních dvou dnů se objevil problém, a to přehřívání a rychlé vybíjení baterie.
Kontroloval jsem všechny aplikace, co žere baterii apod, vše se však zdá v normálu a nevypadá, že by byl příliš zatížen. Ve využití baterie je uvedeno, že zbývá například 11 hodin, mobil ale vydrží max. hodinu. Oblast kolem fotoaparátu a vrchu displaye je horká. Stačí když se podívám na chvilku na internet a pošlu pár zpráv v messegneru a baterka ihned klesne o 10% a mobil se rozžhaví. Pokud je mobil zamčený a nic se na něm nedělá tak vychladne. Baterka není nijak nafouklá, Začalo to dělat z ničeho nic, dříve nebyl tak horký a baterka vydržela dlouho. Nemůže to být něco s hardwarem?
Nebo je to baterkou? Reklamovat u prodejce to nemohu. mobil byl koupený v zahraničí na dovolené. Nerad bych utratil za novou baterku a zjistil, že to nefunguje. Neměl někdo podobný problém?
Zkusil bych tov. nastavení.Zálohujte si na kartu fotky a pod.Pak kartu odpojit a tov. nast.
Reklamace v mém případě není možná, telefon byl koupen za oceánem. Pokouším se problém vyřešit sám, je-li to možné.
Měla jsem ten samý problém taky se S4.Začal se tak zahřívat,že jsem vždy rychle musela telefon vypnout aspoň na hodinu.Pak jsem se naštvala a vymazala všechny aplikace jako bylo počasí xxl apod.a dala do továrniho nastaveni.Teď mi baterka vydrží i dva až tři dny.Před tim mi vydrzela sotva půl dne...taky nejsem se Samsungem moc spokojená.A to nehraji žádné hry ani nebrouzdám po netu...
Díky za rady, rozhodl jsem mobil odnést do specializovaného servisu. Dnes jsem si pro něj přišel a podle dokumentace bylo provedeno pročištění + reset. Baterka byla naprosto v pořádku. K tomu resetu mi paní říkala, že byla provedena "lehčí verze přehrání softwaru" přes nějaký box. Bohužel těmto pojmům moc nerozumím. Může mi to někdo prosím více osvětlit? Dá se toto provést i v domácích podmínkách, kdyby se to někdy opakovalo? Než jsem mobil odnesl do servisu, tak jsem několikrát udělal tovární nastavení, ale nepomohlo to, tak by mě zajímalo jak je to s tím přehráním softwaru a v čem se to liší oproti továrnímu nastavení.
Díky za rady, rozhodl jsem mobil odnést do specializovaného servisu. Dnes jsem si pro něj přišel a podle dokumentace bylo provedeno pročištění + reset. Baterka byla naprosto v pořádku. K tomu resetu mi paní říkala, že byla provedena "lehčí verze přehrání softwaru" přes nějaký box. Bohužel těmto pojmům moc nerozumím. Může mi to někdo prosím více osvětlit? Dá se toto provést i v domácích podmínkách, kdyby se to někdy opakovalo? Než jsem mobil odnesl do servisu, tak jsem několikrát udělal tovární nastavení, ale nepomohlo to, tak by mě zajímalo jak je to s tím přehráním softwaru a v čem se to liší oproti továrnímu nastavení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.