Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neuznaná reklamace již podruhé

Od: karel55 odpovědí: 1 změna:
Pěkný den. Již podruhé mi nebyla uznána reklamace tabletu. Tablet večer vypnu třeba s 80℅ baterky a ráno již nezapnu.
Po strčení do nabíječky zavibruje, rozsvítí se logo výrobce a zhasne. A takhle to dělá, dokud sez nabíječky zase nevytáhne. A ani po 2 hod. v nabíječce nejde zanout.
Poprvé reklamaci vyřešili výměnou baterie. Pak to bylo cca měsíc OK a závada se objevila podruhé. Tehdy reklaci neuznali a tablet vrátili.
Po dalším cca měsíci opět to výše popisované chvání. Takže šel do reklamace potřetí a dnes mi byl opět vrácen s tím, že "závada se neprojevila, tablet resetován do továrního nastavení". A tablet zapnout jde.
Podle mého názoru byla závada opravena tím reseten do továrního nastavení (doma jsem zkoušel 3 nabíječky, nechával v nich tablet třeba i 2 hodiny a nic nepomohlo) a asi nebude způsobována vadnou baterkou, ale vadným softwarem.
Pokud se závada neprojevila, tak je přeci nesmysl, aby museli vracet tovární nastavení (které pravděpodobně závadu opravilo). Co s tím? Bere ae to jako neuznaná reklamace, nebo ten zásah (resetování) se bere jako oprava? To je jako kdybych šel reklamovat boty že do nich teče a oni napsali závada se neprojevila, ale vyměnili jsme podrážku...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

0x
Nechte si udělat znalecký posudek a pak reklamujte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]