Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytvořit 3D film?

Od: blk88 odpovědí: 6 změna:

dobrý den prosím, kdo poradí, jak vytvořím 3D film,? stáhl jsem ve formátu 3D obrazy byly nad sebou vypálil a nejde to. děkuji za pomoc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vypaloval jste na Blu-Ray média, Blu-Ray vypalovačkou?

doplněno 12.09.16 08:36:

Pokud není BluRay, musíte použít HDD a sofware na uložení 3D, klasické DVD není schopné přenést takový objem dat.

blk88
hodnocení

dobrý den nevypaloval blu -ray vypalovačkou. přes covert dvd. když stáhnu ten film, mají byt dva obrazy vedle sebe? blu ray vypalovačka lze stáhnout a nainstalovat? děkuji za radu.

Nemám s tím osobní zkušenost, ale 3D umí blu ray. DVD nikoliv. Stejně jako HD filmy.

Blu ray vypalovačka se nedá stáhnout, ta se prostě musí koupit, to jináč nejde.

bonyaklip
hodnocení

0x

a jak s tím souvisí médium dvd, bluray, disketa, to je přece jedno. co je formát 3D? a co jsou ty obrazy? A proč to vůbec chceš vypalovat? A co vůbec si představuješ pod 3D filmem? Animaci 3D objektů nebo 2 filmy, každý různé pro jiné oko? Pak je důležité rozlišovat metodu, jak se dané 2 obrazy dostanou ke každému oku:

stereogram
barevné filtry (omezení na černobílou)
promítání obrazu zvlášť do každého oka přes VR "brýle"/helmu
přes polarizační brýle

blk88
hodnocení

dobrý den, chtěl jsem zkusit zda to jde zpracovat 3d. a zkusit vypálit , abych viděl výsledek že to hraje .

A to jste nám vysvětlil co? Jak teda vypálím formát 3D na DVD? Tak, abych ho pustil před 3D televizi? Jak na to DVD dostanu stereoskopický posun? Předpokládám, že nejde o normální jpg s rozkladem, pokud ano, nerozumím na co se tazatel ptá, protože ano, to je obrázek jako každý jiný. Ale aby obrázek "hrál" tak to mě hlava nebere ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]