Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobil byste doporučili

Od: alexandra90 odpovědí: 12 změna:
Potřebovala bych poradit. Rozhoduji se mezi značkou Sony a Huawei. Jde mi o kvalitu mobilu a též dobrý foťák. Díky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kakamila
hodnocení

1x

Klidně Huawei...na focení je lepší samostatný foťák.

mikebrown
hodnocení

1x
Chci vás upozornit že Sony telefony fotí na svou cenu či třídu otřesně. Novější modely od Huawei fotí pěkně s pěknými detaily.

hodnocení

1x

Mobil může mít sebelepší foťák, ale i ten nejobyčejnější kompakt to nenahradí, mohu se potrhat smíchy, když narazím na hordu turistů fotících mobily a tablety. To musí být "krásné" fotky z dovolené *haha*

No, na ejsbůk to stačí až až. Taková degradace fotografie jako záliby nebyla ani v dobách masově vyráběných jednoduchých skříněk od Kodaku.

Inu svět se v p..el obrací po všech stránkách *zed*

mot
takove lumie 950 foti lip nez kdejaky kompakt.

Možná fotí líp než kdejaký kompakt, ale stejně je to dírková komora s pevným, jen širokým ohniskem *haha*

a předpažené ruce s mobilem taky na kvalitě fotky nepřidají, hlavně při slabším osvětlení.

mot
no a co ze to ma pevne ohnisko? nekdo zoom nepotrebuje a ani nechce.
a lidi co maji kompakty se snad divaji pres hledacek? ne, cumi na displej...

Jen široké ohnisko je k ničemu, ne nadarmo se fotoaparáty s pevným objektivem vždy vyráběly s ohniskem 40-50mm EQ a to že výrobci přestali vyrábět kompakty s hledáčkem je možná důsledkem vzniku fotografů mobilistů *haha*

mobil*
hodnocení

0x

Bez OTG ani ránu.

trevor*
hodnocení

0x

Napište kolik za ten mobil chcete dát, něco najdeme.

alexandra90
hodnocení

Chěla bych za dotovanou cenu se závazkem a paušálním tarifem. Obvykle to bývá za 1Kč.Plná cena za přístroj je tak 6tis.Kč.

hoummy*
hodnocení

0x

Já měl vždy SONY ERICSSON, koupil jsem si před rokem LG SPIRIT a jsem mega spokojený v mnohých ohledech lepší než SE, takže radši LG, má vše :) ... i s televizí jej propojím a foťák s autofocusem :), dobrý volba.

Jinak bych doporučil SONY ERICSSON z těch dvou značek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]