Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize Philips s rádiem starší typ

Od: hankas® odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer.

Na chalupě mám starší televizi s rádiem , Philips 14PT1686/58B. Chtěla jsem si naladit další stanice,ale tak jsem to rozvrtala,

že teď nemám programy žádné. Zkoušela jsem naladit a když jsem došla k "TV programy " tak dál už to nešlo. Musím ovládat ovladačem pro settopbox. Zkoušela jsem všechno možné i tovární nastavení,ale to jsem asi dělat neměla. Dokáže mi někdo poradit,jak naladit programy? Děkuji.

Televize Philips s rádiem starší typ
Televize Philips s rádiem starší typ #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ovšem, Vy snad máte tu TV propojenou s STB (settopbox) a jen ladíte vše v menu STB, ne? Vyvolávat menu TV je zbytečné - laďte v STB. Zdravím!

doplněno 10.09.16 19:48:

No, oba přístroje zapojíte do zásuvky, propojíte STB a TV asi kabelem SCART / SCART a do STB zapojíte anténu. Zapnete oba přístroje a v menu TV si zvolíte vstup SCART. V STB vyvoláte menu a postupným jeho procházením (když nemáte návod) se dopídíte něčeho jako Naladit stanice či Automatické ladění stanic - a to spustíte (patrně barevným tlačítkem na DO dle toho, co vidíte za barvu k tomu určenou na obrazovce). Bude to chvilku trvat a stanice se naladí (pokud to již dříve fungovalo). Další možnost je, že si vyhledáte návod podle přesného typu nikoliv TV, ale STB a z něho budete čerpat informace a instrukce.

doplněno 10.09.16 20:09:

Nyní tomu rozumím tak, že Vaše doplnění se týká menu v TV, které není kompletně aktivní.

Odhaduji, že máte spuštěný hotelový mód a část menu není dostupná. Pokud někde najdete volbu hotelový mód, tak ji vypněte. No, a jinak postup viz výše. Hodně štěstí.

hodnocení

Ladím se STB,jinak to ani nejde :)ale nevím přesný postup.

hodnocení

Právě že tak mi to nešlo. Jsou tam omezené nabídky a na SCART,jsem se vůbec nedostala.

hodnocení

Hotelový mód jsem tam nikde neviděla,ale zkusím ještě hledat. Děkuji

hodnocení

Stanice jsem naladila, našla jsem je v instalaci a pak automatické ladění. SCART jsem nenašla,ale nevadí,hlavně že zase jde :) Televize to mají asi každá jinak. Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]