Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

UPC - odstraněna Markýza?

Od: jaja28* odpovědí: 8 změna:

Přijímáme TV signál kabelovým analogovým připojením od UPC. Do včerejšího dne jsme měli možnost sledovat stanici Markýza. Dnes je na tomto kanálu Nova Cinema. Máte někdo o této změně nějakou bližší informaci? Nikde jsem žádnou informaci o této změně nezaznamenala a pokud je toto setrvalý stav, tak budu tedy děsně nakrknutá. Výměna zábavných, vtipných pořadů na Markýze typu I múdrý schybí, Susedia a pod. za 30 let starý filmy, pořád dokola se opakující je tedy na ...!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ferda60*
hodnocení

2x

Tohle občas provozovatel kabelové televize dělá a vždy to dovede zdůvodnit (proto už taky dávno kabelovou televizi nemám).

Cesta, jak se dostat ke svému oblíbenému programu je tedy přijímat jej přes satelit a nebo internet: video.markiza.sk/...

jaja28*
hodnocení

Ferdo tak díky za odpověď. Za ten odkaz na live vysílání moc děkuji. Alespoň nějaká náhrada za TV.

slonbonjohn*
hodnocení

1x

Tak mě teda funguje bez problému na stejném místě. Zkuste projet vyhledávání programů, bude jen pravděpodobně přesunuta na jiný kanál.

jaja28*
hodnocení

To jsem udělala několikrát, v domění, že je pouze přesunuta na jiný kanál, ale bohužel u nás tomu tak není. Opravdu je nenávratně pryč!*plac*

vendas*
hodnocení

1x

se stejným problémem se potýkají tcháni, mamka doslova supí vzteky, Markýza byla jedna z mála stanic, kterou sledovala.

normalnihroch
hodnocení

0x

Zrovna včera večer (1.7.) jsem se díval na analog. Markýzu a šla bez problémů.

jaja28*
hodnocení

Tak nám nešla ani omylem. Asi také záleží v které lokalitě bydlíte.

nezobrazujese
hodnocení

0x

Od minuleho tydne nejde nastavit program TV MARKIZA, pouze upoutavka na UPC a dale vlozen program Nova Cinema, ktere nechceme. Program UPC MINI placen dlouhou dobu a TV Markiza je v nem. Zadame proto byvalae nastveni. Platime radne,nekolik let a snad si zaslouzime tuto zmenu.Strakonice

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]