Nejste přihlášen/a.
2x
Dobrý den, viz odkaz najdete kontakt na tohoto (podezřelého) prodejce. Tam se poptejte a výsledek (dle mého názoru) bude negativní - zřejmě jen přeprodávají (zboží dají své logo) a náhradní díly je už nezajímají. No, zkuste to a dejte vědět, jak jste uspěla. Zdravím! http://www.modom.cz/
doplněno 09.09.16 17:49:
dako - ano, toho jsem se obával, že tento "multifunkční"prodejce prodává jen celek a servis či náhr.
díly ho nezajímají (už má vyděláno). A pochybuji, že samostatné víko bude někde k sehnání. Takže, snad zkusit víko z jiného výrobku (jak radí kolega) nebo raději zakoupit novou pánev od solidní značky (a tuto pánev brát jako "zkušební").
Moc Vám děkuji, napsala jsem e-mail, tak budu čekat, zda mi odpoví. Ještě dám vědět ![]()
doplněno 09.09.16 14:29:
Hmmm..tak mi odepsali, že náhradní díly k pánvi nemají. Škoda, zkusím shánět někde jinde, ale vidím to černě. ![]()
Myslím si, že Vám napíšou, že musíte zakoupit pouze celé balení. Takhle to bývá u těchto pofidérních prodejců. Ale třeba se pletu, hodně štěstí.
doplněno 09.09.16 13:28:
Ještě bych zkusil změřit prostor té pánve, kam se dává poklička a podle toho bych vybral nějakou jinou třeba na Tescomě a jiných firmách a třeba by tam nějaká pasovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.