Ahoj už asi měsíc mě na mobilu upozoruje že si mám soci aktualizovat už mě to tam vyloženě vadí jak mi to hází upozornění jak vidíte na fotce tak to mám nahoře na té liště. Musím to vždycky odložit na 3 hodiny víc tam totiž není aby mě to nesralo ale pořád to tam je. Co mám dělat když si to aktualizovat nechci. Jde to nějak vypnout? nebo aby mě to nedávalo upozornění? Nebo si to musím aktualizovat nechci to dělat s toho důvodu že jsou tam určitý rizika. Prosím jakékoli rady ! předem děkuji OMLOUVÁM SE TA FOTKY NĚJAK SE TO BLBĚ NÁHRALO ASI !
Proč to nechceš aktualizovat? Jaký rizika máš na mysli?
Nešlo by to příště napsat trochu mírněji?
eliska*
Já se omlouvám ale už mě to tam otravuje hodně dlouho a nevím co stím. Můžu stratit všechny data, bude muset soci konifigurovat pokud se něco pokazí tak prej zařízení nebude fungovat atd...
dankju*
Kazda aktualizace je riziko na ztratu data a vzdy probiha konfigurace. Jednoduse si zalohujte data do PC a aktualizujte - smartphone dostane vylepseni
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.