Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám dotaz. Jdou nějak zobrazit SMS v počítači z mobilu? Jak se k tomu mám dostat? Pokud to jde, napište. Nikdy jsem to nedělal. Žádnej učenej z nebe nespadl. Každý se k danému ukolu prokouše. Někdo dřív, někdo později. Mám XP 32bit. Děkuji za odepsání a rady.
obecně jdou - je k tomu potřeba mít k dispozici a do PC nahrát příslušný software (ovladač) pro daný typ Nokie a mít tu Nokii něčím s PC spojenou - doporučuju radši datový kabel než bluetooth (s naštelováním, aby spojení fungovalo, můžou bejt problémy);
tohle by snad měly umožňovat všechny Nokie, když neuvažujeme o hodně starých jednoduchých přístrojích, ale to už by beztak chtělo rozšířit otázku o ten konkrétní typ Nokie, to by pak třeba někdo mohl odpovědět konkrétnějc (win XP by snad laskavě mohly tolerovat i ovladače pro novější modely mobilů, ale to by se zas možná ukázalo při té konkretizaci...)
(pak mě napadá, jestli by se SMSky teoreticky nedaly nějak zálohovat na kartu, a tu pak šoupnout do PC? - ale o tomhle, tj. o nějakém zálohování SMSek do nějakého formátu, co by se s ním dalo pracovat i mimo mobil, nic nevím, ale pokud to nejde dělat, tak je to chyba - to by přece byl dost logický požadavek uživatelů...)
Je to starý mobil, tak z roku 2005. Synchronizaci nemá. Nemůžu to přenést ani do novějšího mobilu. Pořídil jsem si novější mobil. Je to Lumia. Brácha taky má Lumii a v kompu se mi zobrazí jen fotoaparát a to daného mobilu. Nic jiného tam nejde. Nepomůže ani kabel. Jde mu ten mobil v kompu, ale musí tam být WIN 7 a novější. V XP to nejde. Ty SMS tam chci dát. Je jich přes 1000. Na SD kartu v telefonu mi dát nejdou a simka pojme jen 10 zpráv. Pomocí aplikace Nokia PC Suite to jde jen zálohovat. Jak tu zálohu mám otevřít, třeba v kompu. Děkuji.
hm, to je pěknej verk, já mám prastarou Nokii, typ ještě z minulýho století a co si pamatuju, tak tohle uměla (teď ji k PC nepřipojuju, tak už to přesně nevím, ale ty SMSky myslím nějak propojený byly, ostatně synchronizaci ovladač nabízel...);
SIMka nabízí nakopírování jen 10 SMSek? - to mi přijde jako podivná SIMka... (a to snad nemůže bejt typem mobilu?) - v tom případě by mohl přicházet v úvahu tenhle postup?: opatřit si (třeba vypůjčením včetně mobilu) lepší SIMku, na ni nakopírovat SMSky - asi holt postupně, ovšem tak po stovce, po dvou, ne po deseti (a přinejhorším s postupným mazáním SIMek v tý Nokii, ale to by mělo jít prostě určením čísel kopírování - od-do) - ty (postupně) kopírovat do nějakýho jinýho (třeba vypůjčenýho) mobilu, co už propojovatelný s PC je - krkolomné, ale snad použitelné...;
občas se říká, že při výměně SIMek se vymažou SMSky z paměti mobilu, ale to je, pokud vím, blbost - aspoň na mejch mobilech se nic nemaže...
Zdravím,
na simku jde dát jen 10 SMS. Není to podivná simka, je stará jako telefon. Není prostě nová. Ten PC SUITE ten nový telefon nevidí. Mám LUMII 550 s WIN 10 phone. Brácha má podobný mobil. Taky LUMII, ale jiný číslo. V tom starým telefonu není synchronizace a nejde vytvořit záloha. Android nechci. Problémy. Beru jen WIN nebo iOS od APPLE. IOS jsem zkoušel a to v tabletu. Dobrý. Mobily má drahé. ANDROID mám na tabletu. Problémové. Kámoš ho měl v mobilu a stěžoval si. Mobilu se zbavil a pořídil si LUMII 650. Jinak děkuji.
teď už je to jedno, ale SIMka se jménem Paegas je vskutku stará, a teda klidně z hlediska dnešních parametrů podivná (a ani neni z roku 2005, ale maximálně 2002 (a deset kopírovatelnejch SMSek - to je třeba ještě starší...)); ovšem mít v mobilu takovou už historickou SIMku je už docela rarita a trochu vzácnost))
Ahoj, Nokia PC Suite, je volně šiřitelný, správcovský program, stáhneš si, nebo si zajdi do jejich prodejny s fleškou a oni ti jej nahrají, hned si kup dat. kabel, ale umí pracovat i s wifi a bluet., je i v čestině, instalací tě navede.
Zdravím. Já i v této pokrokové době používám svou starou Nokii 6233 a přes BlueTooth se připojuji k NTB pro synchronizaci s MSO2003. Ke kompletnímu připojení telefonu slouží již zmiňovaný Nokia PC Suite, díky kterému lze uživatelsky kompletně ovládat telefon přes BT (či datový kabel). PC Suite umožňuje správu kontaktů, sms, kalendáře, poznámek atd atd.
Zdravím,
vím co je Nokia PC Suite. Problém je v tom, že moji novou LUMII to tam nevidí. Brácha má starší LUMII a taky není vidět. Mám i kablík s USB. Můj starý mobil tam je vidět. Synchronizaci ve starém mobilu nemám. V BT funguje starý mobil. Mám 3 BT.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.