Nejste přihlášen/a.
Ahoj,nyní k vanocum si chci zakoupit jeden z techto 3 fotoaparatu.Muj stroj je +- 3000kč.Prosím muzete me poradit jaka je nejlepší volba?
dekuji
Jak píše Bmbx, pro každého je nejlepší volba něco úplně jiného, takže si vyber podle toho, co se ti líbí a před koupí si ho nezapomeň vzít do ruky. Taky mám Fuji, když jsem ho kupoval, tak byl o dost větší a těžší než jiné značky, ale díky tomu mi perfektně padnul do ruky. A co si na něm cením nejvíc je manuální zoom. Nevím, co je teď na trhu, ale foťák s manuálním zoomem jsem už hodně dlouho neviděl. Tedy v kategorii těch digi ultrazoomů.
Oni asi špatné fotoaparaty značkové se dělat nebudou...Myslel jsem třeba že me nekdo napíše ten si nekupuj ...ten je špatný kup si radeji tento...Já nejsem žadnej profi fotograf ale fotofgrafie se me tady z tech fotaku hrozne líbí.Ta ostrost a sytost barev...Uplne neco jiného než v mém bakelitáčku...
Tak není co řešit, já když si chci něco koupit a líbí se mi to, tak do toho jdu i kdyby mi to rozmlouval nevím kdo a měl třeba i pravdu Když není něco zrovna úplně nejlepší, neznamená to, že to nemůže být nejlepší pro mé potřeby. Ono si stačí někdy přečíst recenze uživatelů, vždy se tam najdou zcela rozporuplné názory :D
jojo recenze jsem četl hned jako první a vesměs vše dobre až na nějaké drobnosti...třeba ale jestli temto fotakum nechybí nějaká duležita funkce co mají třeba o trochu dražší fotaky a která by se mě hodila...
Pánové, tak to ať radši zůstane tazatel u své původní volby
Olympusí kompakt jej nenadchne a Canonní ultrazoom bych s takovou optikou nedoporučoval - bude jen k vzteku :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.