Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blbnou programy,pomuže zesilovač?

Od: nejdetv odpovědí: 5 změna:

Ahoj bydlím v bytovce ve větším městě a máme společnou antenu,někdy vše hraje někdy ne,spíše ale ne,blbnou hlavně programy od novy a primy,ty hlavní jdou vždy ale ty další ne,kostičkují prskají a nebo nejdou vubec

Myslíte že pomuže zesík?Mám to propojený na anténu jen kabelem z TV do anténní zásuvky ale nevím právě jestli mužu použít zesík ten klasickej takový to trafo do zásuvky :)

Díky moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nejlepším řešením podle mě je obrátit se na dodavatele TV signálu. Na nějaký zesilovač bych se určitě nespoléhal.

vernon
hodnocení

0x
Ne. Zesiloval by si i šum kabelu a zhoršil by se S/N poměr. Tohle spíš řešit s provozovatelem té STA (bytové družstvo, majitel domu atd.)

jabraka*
hodnocení

0x

Společná antena má svůj zesilovač.Není důvod vkládat další.Do společného rozvodu by měl být digitální signál o správné síle i kvalitě.To musí zajistit SVJ nebo družstvo.Jinak skuste na okně náhradní anténu z drátu asi 60 cm připojeného do konektoru kabelu.

JABRAKA

hodnocení

0x
U nás vypadl mulltiplex s zoomem a spol. Ostatní programy vpohodě. Sousedi prý ok. Napsal jsem firmě spravující anténu a problém do pár dnů vyřešili - byl v rušení LTE sítí mobilu. Přiřadili nějaký odrušovač a vše funguje.
nejdetv
hodnocení

Ok děkuji zkusím to nějak pořešit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]