Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xiaomi Note 3 - vypadava mobilni signal

Od: dn odpovědí: 1 změna:
Ahoj lidi. Mam takovy problem. Mam Note 3 asi 2 tydny a stava se mi, ze mi asi jednou, az dvakrat denne vypadne mobilni signal. A pomuze jedine restart mobilu. Myslite, ze by to vyresila nejaka aktualizace? Po zakoupeni jsem instaloval na 6.1.21 z http://miuios.cz
Nebot byl nejaky problem, telefon nesel dat do obnovy atd.
Diky za rady :(

Xiaomi Note 3 - vypadava mobilni signal

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neznám tenhle konkrétní tip,Tak jen tipnu- xiaomi bývají většinou dual sim. Jestli je ta možnost, strč simku do druhého slotu. Když bude blbnout i tam, je větší pravděpodobnost chyby na straně simkarty- operátora-signálu, než v tvém hárdwéru. Když to pomůže, je vadný Xiaomi. Někdy bývá nutné nastavit při změně slotu i změnu rychlosti dat na druhou simku. Číňani počítají s tím že jen jedna simka bude na data, takže kvůli úspoře baterky zvládá vysokorychlostní připojení jen jeden slot a druhý co se týče dat "odpočívá".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]