Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou smart TV 32 za 10-15k?

Od: gorka* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, jakou televizi byste doporučil? Uvažuji o značkách Sony, Samsung, Panasonic, Philips. Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

televize
hodnocení

3x

Kup jedině televizi s Androidem. Smart televize s Androidem ti nabídne nesčíslněkrát více možností než běžná Smart televize.

Televize bez Androidu mi nenabídne sledování televizních pořadů? Už se těším na lednici s Androidem, a mixér s Linuxem *haha*

televize

Jak vidím tak se dovedeš zašklebit i sám sobě. Zasloužíš si to. Ona i televize bez Smartu dovede nabídnout ty televizní blbiny. Jenže on chce Smart. Smart není jen Hbbtv, ale i nějaké aplikace Voyo, YouTube, Filmbox a další. Ovšem je svázán nabídkou výrobce co mu bude aktualizovat. Ovšem systém Android pracuje s GooglePlay, nabízí totéž a mnohé navíc. Předpokládám, že jsi negramotnost a nevíš co to je KODI. Tak to jsou tisíce českých filmů zdarma které si pustím, když v TV vysílají již po desáté stejný film.

Šklebení se sobě mi nedělá problémy, pokud je čemu. Chápu jak moc je cool sledování XBMC (dnes moderně KODI) na televizi která musí být SMART a kdy telefon, samozřejmě SMART musí umět všechno do chvíle, než mu zdechne baterka. Podobné multifunkce jsou dobré jako reklama v (pro)televizi a marně čekám na lopatu s OLED a GPS, samozřejmě SMART. No war, je to přece sranda, ne?

televize

Přiznám se, že mi není známo že by televize se Smartem byly vybaveny aplikací KODI. Pochopitelně jiná situace je u TV s Androidem.

Za chvíli bude všude NFC. Nejen v mobilech.

hodnocení

2x

Dobrý den,

známý si nedávno je to cca 3.měsíce pořídil tuto alza.cz/...

Je s ní naprosto spokojený a já přemýšlím o ní také že si ji chceme pořídit do ložnice. Za ty peníze pěkný obraz, výkon a funkce.

hodnocení

0x

Značka: Panasonic, Samsung, LG.

Pozemka, satelit... to musíš vědět ty.

Konkrétní typ: největší úhlopříčka, na jakou ti stačí peníze.

hodnocení

0x

Kromě Philipsu! Jejich servisní politika je jeko neutrino, teoreticky o něm víme ale nikdo ho ještě neviděl. Doplním ještě značku Sharp. Vyrábí se v Japonsku, mají patent na zobrazování žluté barvy (Quattron) a standartně záruku 5 let s výměnným servisem.

Ohledně té žluté barvy. Ještě mě nikdo nevysvětlil, odkud ta televize bere informaci o žluté barvě. To si ji cucá z prstu?

Klasicky ji TV míchá z červené a zelené (přepíná pixely dvou barev), takže čistá žlutá ve větších plochách, dostává nádech červené nebo zelené. A Sharp do svých Quatronů zabudoval přímo žlutý čip, takže nejsou RGB ale RGBY.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]