Ahoj potrebuju radu ohledne stahovani. Doposavad jsem nemela problemy se stahovanim filmu a od patku se mi filmy zacnou stahovat a po par minutach stahovani zmizi. Nedostatkem pameti to neni. Najde se nekdo kdo by poradil cim to muze byt a co s tim? Dekuji zuzka
Dobrý den, asi stahujete přes nějaký prohlížeč, tak zkuste vyčistit jeho mezipaměť a cookies.
Třeba to pomůže. Můžete i restartovat (zcela vypnout a zapnout) telefon. Zdravím!
doplněno 02.10.16 22:17:
No, ono je divné už to, že v dotazu uvádíte, že stahování započalo (a potom se přerušilo) a nyní zase píšete, že nevidíte ani jeho zahájení. Možná došlo k nějaké aktualizaci (prohlížeče nebo antiviru,jestli ho tam máte) a stahování je blokováno. Možná Vám data omezuje Váš operátor. Možná jde ostahování z nějaké stránky, kde není funkční. Zkuste si stáhnout z nějaké zaručené stránky jen jedenmalý soubor, jestli se to povede. A znovu si zkontrolujte nastavení úložiště pro stahování, resp. volnémísto. Pokud jde o SD kartu, tak může být i poškozená.
zoozi
Dobry vecer, bohuzel nepomohlo. Divne je ze se mi ani ve stahovani neukazuje ze stahuji
Stahuju pres ulozto. Stahovala jsem filmy respektive denne a ted nic. Zacne se stahovat a pri 1% to spadne. Kdyz se mi nekdy nahodou stahovani pprerusilo(spadla treba wifi) tak mi to zustalo ve slozce stahovani. Ted ne. Ani pri zapocatem stahovani se to nezobrazuje ve slozce stahovani. Vyzkousela jsem zmenit uloziste i jsem dala jinou pametovku a nic. doplněno 04.10.16 09:17: Stahuju pouze pres wifi a antivir v tel. nemam
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.