Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, SCART nepřenáší zvuk ve formátu 5.1. Součástí této sestavy domácího kina byly i reproduktory, které se zapojovaly do aktivního subwooferu a ten zase speciálním kabelem do přehrávače. Optický ani jiný digitální výstup přehrávač nemá, takže ho nelze připojit k receiveru. Pokud ho propojíte s TV pomocí SCARTu, zvuk bude pouze stereo.
jofa: vždyť píšu v poslední větě, že po propojení přehrávače s TV pomocí SCARTu bude zvuk pouze stereo, nebo mi něco uniklo?
jo už rozumím, já odpovídal na dotaz propojeni kino-TV, samozřejmě souběžně lze mít zapojené i 5.1 repro, které by měly být součástí přehrávače
cinematic. Tady Vás částečně opravím nebo lépe upřesním. Připojením scart k tv bude v tv stereo, jinak doufám použije 5.1 v přehrávači a bude mít vícekanálový zvuk za předpkladu nahrávky na DVD 5.1.
Speciální kabel z přehrávače do subwooferu a tam kabely do reproduktorů.
Neuniklo. Já jen pokud to propojí scart s tv tak může mít i 5.1 zvuk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.