Nejste přihlášen/a.
no jistě že ne . Ale v čem je u nich problém? Jelikož není možné , aby se servisované zboží kazilo týden a s tou samou chybou . Poslední telefon co jsem dal reklamovat po 3 . Přišlo mi to s tím že to nebylo uznané . Ale mobil normálně fungoval . Takže dá se říct byl opravený , ale neuznaný . Ovšem chyby se oběvovaly stále . To samé u notebooku . Měl jsem ho doma zhruba měsíc , už byl v servise s HDD . Ted ho mam dva měsíce doma , asi poletí znovu do servisu . A to je od nich tak se vším , vím že "svého výrobce" mít nemůžou . Ale proč je od nich zboží tak kazivé , a a při konečné reklamaci kdy už můžu žádat o vrácení peněz, reklamace nebyla uznána . Příklad taková Alza . Před rokem a půl jsem tak koupil samsung za nějakych 20,000 . Nepojistil jsem ho , nic . Nedávno se pokazil , první reklamace , hned u první reklamace vrácení peněz . To je rozdíl . Takže v Planeu něco není v pořádku , vsice je nemožné aby byl ve zboží nějaký rozdíl . Ale nic jiného mě nenapadá , když vše co je od nich , se pokazí . Chtěl jsem jen vědět jaké snima máte zkušenosti . Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.