Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vas nazor na planeo electro

Od: jdjdd odpovědí: 4 změna:
Dobry den . Jednoducha otazka .jake mate zkusenosti s elektronikou koupenou v planeu. Jelikoz uz nevim co delat . Koupil jsem od nich dva telefony. Jeden notebook a vse 3x do roku na reklamaci . Z jinych obchodu vse v poradku . Ovsem od nich . Bohuzel vsechno na nic. Kamardka to same. Nevim jestli tam mam jet a omlatit jim to tam doslova o hlavu .
Dekuji :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Myslíš si, že mají sveho výrobce elektroniky? Kterej dělá jen pro ně?
hgghgh

no jistě že ne . Ale v čem je u nich problém? Jelikož není možné , aby se servisované zboží kazilo týden a s tou samou chybou . Poslední telefon co jsem dal reklamovat po 3 . Přišlo mi to s tím že to nebylo uznané . Ale mobil normálně fungoval . Takže dá se říct byl opravený , ale neuznaný . Ovšem chyby se oběvovaly stále . To samé u notebooku . Měl jsem ho doma zhruba měsíc , už byl v servise s HDD . Ted ho mam dva měsíce doma , asi poletí znovu do servisu . A to je od nich tak se vším , vím že "svého výrobce" mít nemůžou . Ale proč je od nich zboží tak kazivé , a a při konečné reklamaci kdy už můžu žádat o vrácení peněz, reklamace nebyla uznána . Příklad taková Alza . Před rokem a půl jsem tak koupil samsung za nějakych 20,000 . Nepojistil jsem ho , nic . Nedávno se pokazil , první reklamace , hned u první reklamace vrácení peněz . :) To je rozdíl . Takže v Planeu něco není v pořádku , vsice je nemožné aby byl ve zboží nějaký rozdíl . Ale nic jiného mě nenapadá , když vše co je od nich , se pokazí . Chtěl jsem jen vědět jaké snima máte zkušenosti . Děkuji :)

krtek*
hodnocení

1x

zásadně chodím do Euronicsu...nikdy problém, servis super...aj s cenou se dá hejbat když umíš

takjan*

Jsou dražší. V posledním letech jedou vše Sencor, což je sr..., ale tv a různé nenáročné blbost (mikrověž) mi běží asi 7 let. Euronics asi lepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]