Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Satelitní přijímač

Od: konvalinka odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,poradíte mi ,který satelitní přijímač se nepřehřívá? Koupili jsme DI- WAY IRD_ 265HD,který se dost přehřívá.Děkuji.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

0x
Přehřívá, nebo jen víc zahřívá? Kouří se z toho, deformuje to karty nebo kryt příjímače?
Všechny dnešní sat receivery jsou osazeny výkonnými procesory a všechny se dost zahřívají.
rudbekie

Takže to je normální když se zahřívá?

remisak*
hodnocení

0x

Pokud je na místě kde je dostatečné větrání tak nemusíte mít strach.On se zahřívá každý.

bruter*
28.08.16 17:38
hodnocení

0x
Satelitní přijímač
Satelitní přijímač #2
remisak*

Koukám že je na chladící podložce, jak jej máte dlouho a je v záruce? Já mám naměřeno okolo padesáti stupňu a vše šlape v pohodě.

bruter*

Nemá to se zárukou nic společného protože se jen přijímač na chladící podložku jen položí a do do přijímače se nezasahuje,jen se používá USB k napájení chladiče jako u podložky pod noťasem.Rozumíme si.

bruter*
hodnocení

0x

Stačí vyrobit chladič něco podobného co se dává pod noťas.

Satelitní přijímač #3
Satelitní přijímač #4
vernon
Nebo koupit normální přijímač a ne vietnamský křáp z čínštiny přeloženým českým menu a s natištěným logem pochybné české firmy...
rudbekie

Můžete mi poradit nějaký český satelitni přijímač?

satelit

Český není, ale já bych si dnes koupil Ariva 203, nebo 103. Ovšem zrovna tak pokukuji po satelitu s Androidem myslím nějaký Golden. Větší využití. Kodi a mnoho programů z Google play. Pokud tedy není doma TV s Androidem.

doplněno 28.08.16 22:19:

Nikoliv Golden, ale Hdbox

eshop.sapro.cz/...

doplněno 28.08.16 22:24:

Hdboxy jsou i s Linuxem viz "jenyk"ale asi bych dal přednost Androidu.

Pravda je, že některé satelity již nemusí mít SCART nebo činče a pak nepůjde připojit ke staré televizi. Ovšem dnes je norma HDMI jak u satelitu tak u nových TV

rudbekie

A ten Ariva 203 je ke všem televizím? A myslíte,že se nebude zahřívat? Děkuji.

doplněno 28.08.16 21:54:

Vůbec tomu totiž nerozumím.

Satelit jde ke všem televizím. SCART nebo cinch je na ústupu, neb neumí přenést HD, tak už snad všechny mají HDMI a pokud to má i televize, což snad už mají všechny, tak pak není problém připojit to kamkoliv.

Osobně mám doma satelit HD-Box a jde jedna báseň. Neměřil jsem tedy teplotu, ale nepřijde mi, že by se nějak extra moc zahříval.

doplněno 28.08.16 22:29:

Ano, mám HD-Box s Linuxem. Když jsem to přivezl domů, trochu jsem se v tom ztrácel, ale nakonec všechno vyladěno a funguje jak má.

satelit

U toho Hdboxu pisi, že má externí napájení, takže se prakticky nezahřívá.

Je i levnější

videotech.cz/...

doplněno 28.08.16 22:50:

Taky mám Hdbox starší typ dvoutuner a k tomu Arivu

Tak to ten můj nemá a stejně se nijak moc nezahřívá.

videotech.cz/...

hodnocení

0x

Dovolím si doporučit jeden netopící přijímač: alza.cz/...

Druhým rokem NONSTOP v provozu a za ty prachy?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]