Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,poradíte mi ,který satelitní přijímač se nepřehřívá? Koupili jsme DI- WAY IRD_ 265HD,který se dost přehřívá.Děkuji.
Koukám že je na chladící podložce, jak jej máte dlouho a je v záruce? Já mám naměřeno okolo padesáti stupňu a vše šlape v pohodě.
Český není, ale já bych si dnes koupil Ariva 203, nebo 103. Ovšem zrovna tak pokukuji po satelitu s Androidem myslím nějaký Golden. Větší využití. Kodi a mnoho programů z Google play. Pokud tedy není doma TV s Androidem.
Nikoliv Golden, ale Hdbox
Hdboxy jsou i s Linuxem viz "jenyk"ale asi bych dal přednost Androidu.
Pravda je, že některé satelity již nemusí mít SCART nebo činče a pak nepůjde připojit ke staré televizi. Ovšem dnes je norma HDMI jak u satelitu tak u nových TV
A ten Ariva 203 je ke všem televizím? A myslíte,že se nebude zahřívat? Děkuji.
Vůbec tomu totiž nerozumím.
Satelit jde ke všem televizím. SCART nebo cinch je na ústupu, neb neumí přenést HD, tak už snad všechny mají HDMI a pokud to má i televize, což snad už mají všechny, tak pak není problém připojit to kamkoliv.
Osobně mám doma satelit HD-Box a jde jedna báseň. Neměřil jsem tedy teplotu, ale nepřijde mi, že by se nějak extra moc zahříval.
Ano, mám HD-Box s Linuxem. Když jsem to přivezl domů, trochu jsem se v tom ztrácel, ale nakonec všechno vyladěno a funguje jak má.
Dovolím si doporučit jeden netopící přijímač: alza.cz/...
Druhým rokem NONSTOP v provozu a za ty prachy?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.