Jo je to zadarmo, akorát se u některého z operátorů o výměnu žádá pisemně a k vyměně si tě pozvovou nebo to pošlou. A někde ti to udělají na počkáni na prodejně včetně zkopírování adresáře z jedné do druhé simky.
bych tipoval že není. zeptat se T-mobilu, určitě mají službu že zašlou novou simkartu (obvykle už bude i nano) při ztrátě, ale zdarma to nebude. možnost je koupit si simku od jiného operátora, třeba mobil.cz ty mají nano SIM (mám dojem) a zdarma předou číslo k nim.
nešlo by tu mikro simku ostříhat aby se vešla do nano? ale ty integrované obvody v ní mohou mít větší fomrát, takže by se mohly přestřihnout.
Kleště mají na mikro simky. Na nano si moc netroufnou, to už si většinou rači nechají poslat z ústředí. Mezi námi ... stejně je to jen buzerace na lidi dělat nano sloty. Koho tem milimetr plastu kolem čipu mikro formátu mohli iritovat,že se kvůli tomu patentoval nový standart?
Nedávno jsem měnil mobil,v prodejně T-mobile mi starou simku vrátili,novou nano hned vložili do mobilu,vše zaktivivali,skopírovali kontakty,vše zdarma.Prodejna v Hodoníně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.