Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máte někdo zkušenost?...tablet se dokáže připojit přes USB, někdy není rozpoznán, někdy ano ale nezobrazí se úložiště... při podařeném připojení začnu stahovat cokoli ...zobrazí se stahování a vyskočí vždy tabulka, že zařízení se odpojilo, na poprvé se podařilo přetáhnout pár fotek a pak již nic ani na jiném pc, kabel je vyzkoušen OK. jedná se o android,
Děkuji za tipy
Dobrý den, píšete, že jste to zkoušel na více PC a stále stejný problém. Já to tipuji na nevhodný kabel USB (nikoliv poškozený, ale nevhodný = "pomalý"). Věřím, že kdybyste kopíroval jen po jednotlivých fotkách, tak to půjde, ale větší objem dat kabel nezvládá a přenos dat se přerušuje. Takže, zkuste jiný a lepší kabel USB a nestahujte, ale kopírujte. Zdravím!
P.S. Během připojení tabletu k PC s tabletem a kabelem nemanipulujte - možná je volnější konektor USB a špatný kontakt (a zase to přerušení přenosu).
pemu - aha, tak Vy přenášíte data z PC do tabletů. Snad si zkontrolujte nastavení obou tabletů (jejich OS Android) a spuštěné aplikace - jestli je to zcela totožné. Jinak jde zřejmě o problém v HW (konektoru=?) u jednoho z tabletů.
Neumím si představit, proč by nevhodný kabel (pomalý) neměl zvládat větší objem dat. Já to vidím na špatný konektor na kabelu nebo na tabletu.
Děkuji za reakci...připravuji dva totožné tablety a jeden jde bez problémů nakopírovat fotkami i filmy a do druhého se po zkopírování několika fotek již nelze dostat, při zdárném připojení a započetí kopírování přenos jakoby spadne...ano chová se skoro jak při přerušení mechanicky..ale jde skutečně o přerušení sw...bojím se že zlobí ten android, vše ostatní zatím funguje, mám se modlit ať to alespoň tak vydrží? sw prý nelze ani reklamovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.