Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gramofon x Pure acoustics SPARK

Od: maramaramara odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,
rád bych se zeptal na pár informací ohledně reproduktorů Pure acoustics SPARK. Reproduktory mám doma a rád bych si na ně napojil gramofon. Uvítal bych radu ohledně toho co všechno budu potřebovat koupit. Mám opravdu jen reproduktory. Žádné kabely ani zesilovač a gramofon také plánuji nový. Pokud by byl někdo schopný poradit byl bych moc vděčný. :) Moc se v tomto směru neorientuji. :) Nerad bych kupoval věci které by následně byly zbytečné. :) Děkuji za odpověď..:)
mall.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zz
hodnocení

2x

Obecně řečeno se řetězec skládá z gramofonu - korekčního předzesilovače (ten může být zabudován v gramofonu, v zesilovači a nebo ho můžeš koupit jako úplně samostatnou krabičku) - zesilovače - beden. To vše propojeno vhodnými kabely (konkrétní kabely záleží na komponentech, z nichž to postavíš). Otázka je, co od toho očekáváš. Chceš si jenom z nostalgie přehrát staré desky nebo ti jde o hyperkvalitní poslech? Pokud to druhé, pak bys musel hodně investovat. Kolik do toho chceš vložit financí?

Mohu se zeptat, co tě vedlo k nákupu zrovna 5.0 reprosoustav?

maramaramara
hodnocení

Jde mi čistě jen o ten nostalgický poslech..:) Ale samozřejmě bych uvítal kdyby už ten poslech byl na nějaké lepší úrovni..;) Určitě neplánuji nic velkého.. Nejsem až takový fajnšmekr abych studoval každý tón co zazní..:) Těžko říct proč zrovna tohle..:D Bylo mi řečeno že na to co hledám to bohatě stačí a podle recenzí jsem usoudil že to nebudou vyhozené peníze.. Pořád si to tedy myslím..:) Jinak financí do toho vložit pár chci ale samozřejmě budu rád když to bude co nejméně..;) Říkal jsem si že bych vše mohl pořídit tak za 15.000 maximálně..;) Takže mi zbývá něco kolem 9000 na gramofon a zbytek co bude případně potřeba..;) Jen si teď nevím rady co by bylo nejlepší dál..:)

doplněno 25.08.16 23:02:

A vlastně hlavním důvodem proč 5.0 byl ten že jsem takové reproduktory měl..:) Jen jejich zprovoznění pro mě byla taková maličkost..:) Teď jsem trochu v nesnázích..:)

jofa*

Pokud chcete aby to bylo alespoň trochu na úrovni, tak si 3 tisíce přidejte a kupte gramofon Marantz TT5005 a zesilovač Marantz PM 5005. Vše nové. Po bazarech by se nechalo sehnat vše laceiněji.

avcenter.cz/...

avcenter.cz/...

fran56ris*

Ty přístroje vypadají dost dobře.*kafe*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]