Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máme přístroj Nescafé Dolce Gusto - Krust. Dětem v něm děláme Nesquik, ale zřejmě se v něm něco porouchalo. Dáme do něj vodu, zapnem ho a ta voda z něj dost rychle vytýká, sice se ten Nesquik udělá, ale po kuchyňské lince je vždy velká potopa . Nemáte tento přístroj někdo? Dělá vám to taky? Co s tím přístrojem asi je? Děkuji předem za rady
Zklamat...jaksi nechápu proč? Vždyt´ to tam uvádím - systém těsnění a jeho výměna je STEJNÝ pro všechny Krups Dolce Gusto - já měla stejný typ jako Vy (mmch je to typ "Melody", jak i uvádím v příspěvku výše), dokonce i včetně té červené barvy
A na to KRUPS jsem Vás upozornila JEN proto, že pod chybným názvem výrobce nenajdete pochopitelně náhradní dily, věřte že jsem Vás nechtěla poučovat.
Našla jsem Vám tedy video, kde je výměna demonstrována na typu Melody:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.