Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nescafé Dolce Gusto - Krust - Teče z něj voda

Od: blanka33* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, máme přístroj Nescafé Dolce Gusto - Krust. Dětem v něm děláme Nesquik, ale zřejmě se v něm něco porouchalo. Dáme do něj vodu, zapnem ho a ta voda z něj dost rychle vytýká, sice se ten Nesquik udělá, ale po kuchyňské lince je vždy velká potopa :-D. Nemáte tento přístroj někdo? Dělá vám to taky? Co s tím přístrojem asi je? Děkuji předem za rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hs*
hodnocení

1x
Dobrý den, řešila jsem zřejmě podobný problém-v té hlavě je zespod (v místě kde jehla propichuje kapsli) takový gumový pružný prvek ve tvaru plného kolečka, vlastně se jedná o těsnění. Zmíněné "kolečko"po 2 letech zpuchřelo a ztvrdlo (zřejmě tím, že jsem používala i kapsle s mlékem - ale to je jen moje domněnka; přestože jsem prováděla standartní údržbu), tak jsem onen díl objednala tady teluxtyniste.cz/... a výměnu provedla dle návodu na youtube :) je tam takových návodů řada, např. tento (je to sice demonstrace na Circolo, ale princip "strčení šroubováčku"a i ten kulatý díl je pro všechny totožný, já měla typ Melody alias "kachnu")... Je tam i vidět, jak jim krásně crčí voda tam, kde nemá:

Jinak výrobce je KRUPS a ne Krust (máte to tam 2x).
Kávovar s vyměněným dílem následně putoval k sestře (přešla jsem na nespresso gran maestria) kde funguje bez poruch i po dalších 2 letech.
hahanaj*

hs paráda to bude určo co paní trápí:)

blanka33*
hodnocení

Ano, pardon KRUPS *smich*... Ale bohužel vás musím zklamat.. To není to, co mě trápí...:) My máme úplně jiný, než co je v tom videu...

Nescafé Dolce Gusto - Krust - Teče z něj voda
hs*

Zklamat...jaksi nechápu proč? :-D Vždyt´ to tam uvádím - systém těsnění a jeho výměna je STEJNÝ pro všechny Krups Dolce Gusto - já měla stejný typ jako Vy (mmch je to typ "Melody", jak i uvádím v příspěvku výše), dokonce i včetně té červené barvy :)

A na to KRUPS jsem Vás upozornila JEN proto, že pod chybným názvem výrobce nenajdete pochopitelně náhradní dily, věřte že jsem Vás nechtěla poučovat.

Našla jsem Vám tedy video, kde je výměna demonstrována na typu Melody:

Jinak jsem výměnu zvládla sama (zato mi opravdu hodně DOST dlouho trvalo zorientovat se v tom, co tomu přístroji vlastně je, o jaký konkrétní díl jde a kde to v CZ objednat), ale Vy máte ještě další 2 možnosti - buď přístroj vyhodit, nebo zaplatit v servisu zhruba 1000,- Kč (místo 300,- Kč za opotřebený díl plus jedno použití silnější jehly), já zvolila tu poslední variantu, takže za mě tedy absolutní spojenost co se týče řešení vady..

blanka33*
hodnocení

Ale v tom prvním videu jsem viděla, že to tam teče jenom jakoby v tom, jenže nám to teče úplně všude, i z boku a to je divné ne *nevi*?

majsterjoe*
hodnocení

0x
Nevím který typ máte přesně, ale většinou je to na vyhození. Došlo k poškození hlavy, kde její výměna stojí půlku stroje. Pokud vám nevadí ze to teče, tak to neřešte. Krups do budoucna nekupovat.
blanka33*
hodnocení

majsterjoe@ jako nám to až zase tak nevadí že to potom musíme utírat, spíše by mě zajímalo co s ním je :-D.

hahanaj*
hodnocení

0x

Mám ho nic nevytéká- něco se vám zřejmě porouchalo . Kupte nesquik rozpoustný a nemusíte dělat v přístroji...

Pokud by se mi porouchal - oprava se jistě nevyplatí. Nepraskla vám zadní nádržka na vodu?

blanka33*
hodnocení

Né, nádržka nepraskla, teče to z něj ze všech stran, je to hrůza *ee*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]