Nejste přihlášen/a.
Mám dvě slušnější a větší reprobedny, které chci použít při domácím venkovním promítání filmů na plátno. Reprobedny mají připojivací dvoulinku zakončenou jen oddizolovaným drátem. Takto je zapojuji do minivěže. Pokud chci ale repráky připojit k notebooku, potřebuju mít na konci 3,5 jack.
Otázka tedy zní, existuje nějaké "udělátko", kam bych z jedné strany zapojil 4 dráty z reprobeden a z druhé strany by byl 3,5 jack? Napadlo mě použít starý kabel např. od sluchátek s jackem, kdy na volné dráty nasadím malou čokoládu, do které budu připojovat dráty z repráků.
Tohle se tomu notebooku určitě nebude líbit. 3,5 jack je výstup na sluchátka nebo zesilovač, ale rozhodně ne na bedny! Takže z noteboku do minivěže, tam se signál zesílí a reproduktory, na prodlouženou dvoulinku ven.
Zeptám se "jako blbec", v čem se to notebooku nebude líbit? Jako, že 3,5 jack do sluchátek má "malý výkon" proto, aby to dobře nakrmilo reprobedny?
Váš návrh je tedy 3,5 jack z notebooku do minivěže a na minivěž připojit repráky těmi "rychlospojkami", kam se jen vloží a přimáčknou odizolované dráty?
Jako zesilovač by šla použít zmíněná minivěž.
Pokud má AUX(DVD,CINEMA, TV... nebo i jinak nazívaný vstup) a vstup např. CINCH (IN). Prodává se kabel cinch jack 3.5
Používám tak starou věž v garáži, když v rádiu zrovna nic nehrají tak připojím telefon a pustím oblíbené písničky
(Doma naopak z důvodu prostoru používám staré autoradio na kazety proti čtecí hlavě kazet mám druhou na kterou je napojený jack, ale to už je mimo téma.)
*nazývaný, až jsem se lekl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.