Nejste přihlášen/a.
Koupila jsem si přehrávač MP4 z druhé ruky a po krátké době přestal fungovat. Možná je to i moje chyba, mazala jsem v něm přes PC nějaké soubory a nevím, jestli jsem tím nezpůsobila potíže. Má cenu takový přehrávač vůbec opravovat? (jestli se vyplatí cena za opravu) Popřípadě kam ho dát k opravě?
Díky za odpověď. I když polovině z toho nerozumím. Právě, že asi nikoho známého, kdo by tomu rozumněl nemám. Myslela jsem jestli existuje někde nějaká opravna. Nebo mi to opraví tam, kde opravujou televize? nebo počítače? nebo...? fakt tomu vůbec nerozumím. A hlavně jestli se to vyplatí, nebo jestli to mám hodit do koše a koupit za 600,- jinou.
Můžeš vznést dotaz na prodejce toho zařízení. Víc ti neporadím, neuvádiš zde co jsi vlastně koupila.
Ahoj,
pokud máte rozbité mp4ky co nejsou mechanicky poškozeny, ale prostě nejdou zapnout, jsem ochotný je od vás za cenu 200Kč odkoupit na díly... mám tu kupu rozbitých a budou se mi tedy hodit. Případně se můžu pokusit vám mp4ky opravit, nicméně to už pujde vždy nad 400Kč
kontaktujte mě
emailem, jestli máte zájem.
Díky ahoj
bežným používaním, medzi ktoré patrí zápis súborov a mazanie sa pokaziť nemôže.Ak vám to stojí za to a máte tam nejaké super dôležité data a bol by napríklad trochu poškodený súborový systém, data by sa z toho dali dostať.Skúste to v nejakom počítačovom servise, ale skôr Vám budú chcieť predať novú MP4. A ak to urobia, tak to bude stáť pravdepodobne rovnako, alebo viac, než nová so zárukou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.