Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najdu mobilni telefon nvm kam se podel

Od: charger® odpovědí: 4 změna:

Ahoj :)

Prosim ja deb**** ! :/ nekde nechal telefon a mam ho vybitej :( Už jsem zkoušel i podle účtu google najít jeho polohu ale nenašlo :( -- neznáte prosim nekdo nakou stranku co funguje , ktery by mi nasla jeho plohu podle tel. cisla . prosim moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

0x

Pokud je vybitý je nedohledatelný.

Google, pokud je to v telefonu nastaveno, tak průběžně ukládá pozici a ukáže tak i poslední známou pozici telefonu. Nicméně to zřejmě nastaveno nemáte, takže to Vám moc nepomůže.

hodnocení

a kdyz zavolam t - mobile operatorovi sdeli mi polohu telefonu?

Pokud je telefon vybitý, tak je nedohledatelný, zkuste krok po kroku si zopakovat, kde by asi mohl být, jinak už nic.

hodnocení

0x

Pokud je telefon vybitý, je to v podstatě mrtvý kus železa (plastu). Ztracené klíče v lese Vám taky nikdo nenajde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]