Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dnes jsem si kupoval na mobil ochraný kryt a folii k tomu powerbanku, a při zakoupení 3 kusů zboží byla sleva. Doma, když jsem kryt s folii rozbalil jsem zjistil že je na jiný typ mobilu. Chci se zeptat, zde lze všechny tři věci u O2 vrátit a zda mi vrátí peníze či nikoliv. Nebo možnost výměna zboží za zboží, i přesto že jsem zboží rozpalil.. Díky za odpovědi
A čí to byla chyba? Popletl jste to Vy? Nebo prodavač? Nebo bylo něco jiného na obale zboží a něco jiného uvnitř?
Peníze Vám asi nevrátí, v podstatě na to ani nemáte nárok. Ale vyměnit by Vám to mohli. Je to prodejna s jedním prodavačem nebo se jich tam střídá více? Doklad z kasy máte?
Pojal bych to asi tak, že bych přišel s telefonem a s dokladem do prodejny a řekl bych, že jsem chtěl kryt na svůj telefon a zřejmě omylem mi byl prodán jiný typ, čehož jsem si všiml až po rozbalení. Že se zřejmě prodavač spletl. A že bych potřeboval, aby mi kryt vyměnili za správný.
Asi se budou trochu kroutit, ale podejte to uctivě, slušně, ale nenechte se odbýt. Pokud je tam stejná cena, mohli by to vyměnit kus za kus. Pokud je dražší, budete muset doplatit. Pokud levnější o málo, tam jim tam těch pár kaček nechte. Pokud je levnější o hodně, měli by Vám rozdíl vyplatit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.