Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Power banka nenabíjí, proč?

Od: jezek* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

před půl rokem jsem zakoupila power banku Genius ECO-u540. No, při stěhování jsem ztratila paragon i ten kablík, který k ní byl na nabíjení. Tyhle věci jsou nezvratně fuč. Teď jsem ji dala nabíjet přes nabíječku na telefon a nic. Žádné blikání kontrolek, vůbec, ale vůbec nic. Ani nabíjet před ntb nejde. Kde může být chyba?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

zkus nabijet jinou nabijeckou a jinym kabelem a nechat to nabijet klidne noc a den ... pokud ani pote se neprobre, tak se vybila pod unosnou mez a je s ni konec

volhe

Nemá cenu trápit Li ion článek víc než 5h

hodnocení

0x

Baterie se vybila tak moc, že je buď zničená nebo ochranné obvody už nedovolí její připojení k napájení. Nabíjecí proud by byl tak velký, že by mohla explodovat nebo zapříčinit požár.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]