Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má někdo Samsung smart 3D TV?

Od: lola* odpovědí: 10 změna:

Čaute..=) Lidi potřebuji poradit..=) Mám Samsung 3D smart TV a chtěla bych si přes noťas pustit film..=) Je to formát MKV. Ale nejde mi to ani přes kabel..=/ Prostě mi to nedává možnost přehrát přes TV..=/ U AVI to jde normálně..=/ Poraďte prosím někdo..=))

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokiaľ ide to prehrať na notebooku,tak to prehrajete cez HDMI kábel kde si na smart telke nastavíte vstup na prislušný HDMI port kde je zasunutý HDMI kábel.

doplněno 17.08.16 19:53:

Tak potom cez server medii na telke,no najprv je potreba to nastaviť v telke,kde serverom medii bude váš notebook pod označením ako sa prezentuje vo sieti.V notebooku bude smart telka zaregistrovaná v domácej sieti a notebook v telke.Potom po sieti wifi alebo eternetovom kábli sa sa budú navzájom zdieľať.Toto všetko by malo byť popísané v elektronickej príručke v telke.

lola*

Tak to právě taky nejde..=/ Pouze přes přehrávač v noťasu..=/ A u 3D filmů je to celkem problém..=/

lola*

Mě jdou ale jiný filmy přehrávat na dálku, ale ten jeden ne..=/

mopet*
hodnocení

0x
3D filmy přehrávam z flešky, přes kabel jsem to nezkoušel a wifi mi to neprehraje ( tím neříkám že to nejde)
lola*

Většina těch filmů mi nejde dát na flešku..=/ Nevím proč.. Nemají takovou velikost, že by se tam nevešly, ale píše to, že je velikost souboru velká nebo něco takovýho..=/ Jsem už v koncích..=(

Ta fleška musí být naformatována jako NTFS.
Nikoliv např. FAT32.
doplněno 17.08.16 06:14: V počítači klikněte na Tento počítač,fleska se zobrazí, klikněte na ni pravým tlačítkem myši,objeví se naformátovat, zvolte NTFS.
Snad to píšu dobře,ještě napůl spím:)
Při formátu ztratíte všechna data.
doplněno 18.08.16 06:15: Rádo se stalo:)
mopet*
A musí být dostatečně velká 3D filmy mají i 10, 12 Gb.
lola*

Je dostatečně velká..=) Má 32Gb..=))

lola*

A mohu se zeptat, zda-li jde ta fleška naformátovat?=) Moc by mi to pomohlo..=) Hlavně jak se to dělá..=)

lola*

Zkusím..=) Děkuji za rada..=) Ale dostanu se k tomu až odpoledne..=)

doplněno 18.08.16 05:46:

Zkusila jsem přeformátovat a funguje..=) Děkujiiii..=) Strašně moc..=)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]