Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mb za cca 2000 kc...poradite?

Od: mobilek odpovědí: 4 změna:
Dobry den..poradite mi telefon,aby tam byl android, obcas mrknu na wifi,zadne velke stahovani,fakt jen zaklad.Za tu cenu asi spise nejakou cinu:)) ale aby aspon neco vydrzel.dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

remisak*
hodnocení

2x
mobilka
hodnocení

super...dekuji moc
remisak*

Hlavně si dobře vyberte.

zelda
hodnocení

2x

Přítelkyni jsem k Vánocům koupil Doogee X5 a až na absenci notifikační diody (to je to, co vám bliká, když máte kupříkladu zmeškaný hovor) mu není co vytknout ;) Hlavně neberte telefon, který má pouze 512MB RAM, to dnes již opravdu nestačí. I těch 1024MB, které má to Doogee (nebo moje Xiaomi Redmi 2) je občas na hranici...

Aby něco vydržel, je třeba koupit alespoň tvrzené krycí sklíčko, zachrání opravdu hodně ;) Mám dobrou zkušenost s výrobky firmy Nillkin. Tyhle ochranné věci se ale vyplatí koupit na ebayi od číňanů, mají poštovné zdarma a ceny přinejmenším poloviční oproti Čechám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]