Nejste přihlášen/a.
Dobrý den který výrobce je podle vás kvalitní?Vím že acer stoji za prd ségra si koupila už dva mobily od aceru a stejná závada u ubou kusů
No je fakt, že zrovna Acer nemá moc dobrou pověst o kvalitě svých výrobků. Jinak ale všechno je spotřebák Made In China. Já byl vždycky spokojený se značkou Nokia. Jinak samozřejmě hodně lidi kupují výrobky značek Samsung, Apple, Huawei, Sony ... chce to mrknout na uživatelské recenze u konkrétního modelu, který vám bude bude vyhovovat. I "lepším" výrobcům se občas něco nepovede.
Kvalitni? Vsechny se delaji v cine (v tovarnach skoro naproti sobe) , vsechny jsou technicky tak narocne , ze chyba se stat muze.
Souhlasím. V dnešní době je hrozně těžké určit "kvalitního" výrobce. Acer, Asus, Samsung, Huawei, Sony, Nokia... všude se najdou lidi co to nazvou sh*tem a jiní to budou blahořečit... je to tedy podle mého jen otázka vkusu, protože pravděpodobnost výskytu chyby je u všech současných mobilních telefonů téměř stejná.
pokud jde o dobrou cenu, tak iphone z druhe ruky. mel jsem asus, nokii, samsung a 3 lumie. nyni mam iphone 5s. starsi, ale stale 100% funkcni. co zatim mohu soudit, dilensky nejlepe zpracovany, nejlepe odladeny, jsem velmi spokojen. tyto telefony maji zivotnost klidne pres 5 let, to se u jinyych znacek moc rict neda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.