Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Honor 7 lite ano či ne?

Od: lenkaa* odpovědí: 2 změna:

Ahojky chtěla bych se zeptat jestli máte zkušenost s HONOREM 7 LITE je opravdu tak dobrý jak se zdá být?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na co konkrétně se ptáte? Bratr ho má týden. Display paráda, foťák paráda, výdrž baterie normální, LTE funguje dobře, OTG nepodporuje, NFC taky ne, neumí rychlonabíjení, designově se mi líbí (má gold variantu, přijde mi mnohem hezčí než ostatní), snímač otisků funguje spolehlivě...

2GB RAM jsou plně dostačující, výkon procesoru i grafiky taky v pohodě. Jako největší problém, proč bych si ho osobně nekoupil, je, že že umí buď 2 SIM nebo SIM + SD kartu, já potřebuju využít všechny tři zároveň.

Takže takový normální telefon, za ty peníze si ale myslím, že velmi dobrá koupě :)

mobil*

Bez OTG ani ránu

doplněno 15.08.16 13:36:

A problém 2 SIM + SD se nechá vyřešit

androidforum.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]