Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych si koupit mobil, ale nevím jaký. Cena tak kolem 5k, dobrý foták, velké úložiště, pokud možno tak LTE.. Jaký byste mi poradili?
Po mých skušenostech s méně neznámýli značkami, a že jich bylo, bych do ničeho jiného než Samsung, LG, Lenovo nebo Iphone nešel. Zkusil bych najít předposlední model Iphonu z druhé ruky, třeba skusit repasovník.cz.
Pokud radši dobrou výdrž baterie, něco od Microsoftu, dražší modely mají i výborné foťáky.
Mám huawei Honor 6 a je to brak. Taky se o něm říkalo že má výborný fotoaparát, jenže to už jsou s tím tak ti lidi smíření, že i fotky z honoru jsou pro ně uspokojivé. Prý patřil před 2 lety nejvýkonnějším na trhu, mno prošel už 2ma reklamačkama a pořád se zasekává.
LG, lenovo a iphone ano.. Ale samsung? Možná ty jejich vlajkové lodě ale tazatelka má pouze 5 tisíc.. Levnější samsungy jsou strašné, po roku se to zasekává a nepomůže i tovární nastavení, nekvalitně udělané a celkově výbavou stojí za prd. Kamarád má Honor 4C a ten už přes rok frčí jak má. Už to bude pomalu rok co mám P8 lite a pořád bez jediného záseku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.