Zdravim, chtel bych se zeptat zda nejde neco prepnout aby mi lte slo, chytnu max H a telefon vedle lte chytne sim je nova a jedna se o telefon htc one m9 dekuji
Simka je nová.Ale podporuje LTE? Telefon vedle LTE chytne - použil jste tutéž SIM? Pokud nepouzil,je v tom telefonu Sim jiného operátora? Já mám v nastavení telefonu,u nastavení mobilních dat,volbu Preferovat. A je na mně,zda zvolím preferovat 3G nebo LTE doplněno 12.08.16 17:03: Tak zkuste to nastavení mobilní sítě, zda tam máte možnost nastavit preference
Pokud sim lte podporuje a je to aktivovane , ktomu to je aktivovane. Aktivovane i v mobilu a mobil nema poruchu , tak je mozne , ze ten druhy mobil ma lepsi antenu a chyta lepe slabsi signal.
trevor*
Zdravím, zkuste poslat sms na číslo 4603 s textem: LTE . Dojde vám sms od tmobile že vam nastavují sim kartu a za pár minut máte restartovat telefon. A LTE by mělo fungovat. Mě taky nefungovalo a stačilo tohle udělat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.