Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proc nechytam lte

Od: rr® odpovědí: 5 změna:
Zdravim, chtel bych se zeptat zda nejde neco prepnout aby mi lte slo, chytnu max H a telefon vedle lte chytne sim je nova a jedna se o telefon htc one m9 dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Simka je nová.Ale podporuje LTE?
Telefon vedle LTE chytne - použil jste tutéž SIM?
Pokud nepouzil,je v tom telefonu Sim jiného operátora?
Já mám v nastavení telefonu,u nastavení mobilních dat,volbu Preferovat.
A je na mně,zda zvolím preferovat 3G nebo LTE
doplněno 12.08.16 17:03: Tak zkuste to nastavení mobilní sítě, zda tam máte možnost nastavit preference
Proc nechytam lte

rr®
hodnocení

Sim LTE podporuje a v telefonu co jde lte je take t-mobile

Pokud sim lte podporuje a je to aktivovane , ktomu to je aktivovane. Aktivovane i v mobilu a mobil nema poruchu , tak je mozne , ze ten druhy mobil ma lepsi antenu a chyta lepe slabsi signal.

trevor*

Zdravím, zkuste poslat sms na číslo 4603 s textem: LTE . Dojde vám sms od tmobile že vam nastavují sim kartu a za pár minut máte restartovat telefon. A LTE by mělo fungovat. Mě taky nefungovalo a stačilo tohle udělat

tomas11*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]